Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte. Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprak

Sova mera

Jag lyckas min själ inte skaka av mig den här förkylningen. Hade jag visserligen inte förväntat mig heller, inte en Dagisförkylning, inte. De är värre än de flesta kända infektionssjukdomar, tror jag. Det är väl bara att härda ut.

Idag är jag dessutom hemma med en snuvig son som uppenbarligen inte känner sig ett dugg sjuk för det. Så det får väl bli till att köra lite lek och stoj med honom. Jag kan ju alltid ta en cocktail av c-vitamin och alvedon. :)

Så när huvudet känns tungt är AMF Pension:s reklam mitt lilla glädjeämne. Jag förmodar att ni sett deras reklam tidigare, men jag tycker de är underbar. Därmed inte sagt att AMF Pension är något jag rekommenderar, bara deras reklam. ;)

Har ni lite tid över idag så titta gärna också på Reklammusik. En lite skojig sida med reklamfilmer med den bästa musiken.

Slutligen vill jag säga att min utvärdering av iCash fortsätter och hittills är jag imponerad. Denna programvara är inte omöjligt det komplement jag vill ha till mina Excelkalkyler.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

  1. Läste ditt förra inlägg om hängslen och livrem!!! Vi hade ingen livförsäkring, ingen gruppolycksfall (egna företagare), inga lån försäkringar, kort sagt INGENTING!!!!! den privata pensionsförsäkringen faller ut i fem år till mig och statens omställningsförsäkring i 1 år! Nu är det så dags att titta över, jag har ju ingen som behöver livförsäkringen... Och som sagt den blir ganska dyr ju äldre man blir! Någon dag ska jag skriva om mina tips och vad jag fått erfara under denna resa!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Änkan, jag följer din blogg och länkar gärna till den. All lycka!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg