Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte. Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprak

Skänk ett tryck

Jag vill gärna slå ett slag för Malawiprojektet.

Susanne skänker sina adsensepengar till barnen i Malawi, så ta och klicka lite på hennes annonser.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

  1. Det är ett projekt som strider mot Googles villkor för AdSense, så hennes AdSense-konto kommer stängas av så fort Google hör talas om det. Alla pengar kommer försvinna, så det är ingen idé att stötta projektet så länge som hon bryter mot avtalet.

    SvaraRadera
  2. Jag vill också minnas att S är aktiv i pyramidbolaget "Nu skin". Personer med så dåligt omdöme skall alltså anförtros uppgiften att förvalta Adsense-pengar för välgörande ändamål?

    SvaraRadera
  3. hej pelle penning, är glad för att jag gjort tandis nu o alldeles gratis blev det, tro fan det så jäkla ont som det gjorde, fast var nog att det gick på garantin (de där varelserna kan ju inte ens laga så det håller några månader)
    ha nu trevlig helg

    va är NU skin förresten, Gustav

    SvaraRadera
  4. Aj då, mer än jag visste. Då hoppas jag på att Susanne hittar andra vägar för projektet.

    Dåligt omdöme har jag också från och till, det betyder ju inte att man inte vill göra väl.

    Tandläkarskräck, det har jag. :)

    SvaraRadera
  5. Jag har varken bättre eller sämre omdöme än andra – men vad är syftet med att ”spotta” på mitt engagemang för att rädda liv på barn i Malawi? Att jag inte läst på Googles finstilta ordentligt i min iver att rädda liv – det är dåligt omdöme, och jag tackar uppmärksamme Skilling Banco för hjälpen.

    Gustav påstår att jag har dåligt omdöme för att jag själv har valt att arbeta hemifrån, som egenföretagare, för att kunna ta hand om mitt sjuka barn. Hade jag jobbat kvar som ekonomichef hade detta varit otänkbart, och nu är det möjligt. Jag trivs med det, och gillar att vara närvarande som förälder. Är det dåligt omdöme?

    Parentes: Vet man skillnaden mellan pyramidbolag och nätverksmarknadsföringsbolag behöver man inte klicka på länken. Se: http://www.direkthandeln.org/files/vanliga.htm

    Gustav litar på artiklarna om hur illa det är ställt med nätverksbranschen, skrivna av Dr Jon M Taylor, som har egen erfarenhet av över 40 nätverksföretag, och som sammanfattar detta med att branschen är kriminell för att det inte funkar… Är det kriminellt att misslyckas som företagare? Konstigt att Ericsson finns kvar med tanke på Facithistorien? Ärligt talat – hade herr Taylor startat 1 seriöst företag (inte nödvändigtvis i nätverksbranschen) på ett seriöst sätt hade han inte behövt slösa tid med de 39 andra.

    Jag är lycklig och stolt över mitt liv och finner mig inte i att Gustav tar sig rätten att smutskasta mig som person, och passar på att be Per Penning om ursäkt över att detta råkade hamna på din (bortsett från detta) mycket trevliga blogg. / Susanne

    SvaraRadera
  6. Fakta är att Susanne försöker värva medlemmar till pyramidbolaget Nu skin.

    Susanne lurar folk att betala stora summor pengar för rätten att sälja Nu skins (osäljbara) produkter, men framförallt för rätten att själva få provision på andras försäljning - en ren pyramid alltså.

    Forskning visar att 99,4 procent av de aktiva i Nu skin förlorar pengar.

    Om Susanne kan försörja sig och sin familj enbart på Nu skin är detta ett tydligt tecken på att hon sitter i pyramidens topp.

    Jag och Susanne har redan fört denna diskussion i min egen blogg och jag ser ingen anledning att fortsätta diskussionen här. I kommentarerna till följande inlägg finns mer fakta om Susannes verksamhet:

    http://sparsamtleverne.blogspot.com/2008/01/charlie-sderberg-fresprkar-pyramidspel.html

    SvaraRadera
  7. Gustav: Vilken sida har du vaknat på idag då?

    Det finns bara ett rätt i ditt senaste inlägg, och det är att vi har fört en diskussion på din blogg tidigare.

    Resten är rent påhitt och påhopp från din sida. För du känner inte mig och kan således inte veta hur jag jobbar. Du är välkommen att föra eventuell fortsatt diskussion direkt med mig: http://susanne-johansson.blogspot.com/

    SvaraRadera
  8. Hoppsan, har hamnade man visst mitt i en diskussion...Jag tycker att det ar en bra idé men som skilling banco sager sa kommer det inte att fungera i det langa loppet pga regelbrott.

    http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1

    denna lanken kan vara ett alternativ. Man kan klicka en gang om dagen och sponsorerna av sidan ger en viss summa pengar till valgorenhet. De som vet sager att det faktiskt fungerar som det ska ocksa. Eftersom det ar gratis skadar det ju inte i alla fall.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg