Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte. Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprak

Vinn en fräsch miljon


Lördag. Lögardagen? Nja, jag duschar relativt ofta så det är inte nödvändigt kanske. Men en ledig dag är det. Härligt!

Jag sitter här med två, fräscha nya exemplar av Per H Börjessons bok 'Så här kan alla svenskar bli miljonärer'. Känner du inte till den så kan jag kort berätta att den kan vara nyckeln till din framtida förmögenhet. Med lite jobb vid sidan om, undantaget att läsa boken dock.

Jag tänkte ta och skicka dem till er som vill ha ett exemplar. Den är lättläst, lättsmält och kan ge några nya idéer kring vad du gör fel i din privatekonomi - och vad du redan gör rätt.

Lite tur och en motprestation är allt jag vill ha från dig. Gör mina korta lilla undersökning. Klicka på denna länk så kommer du dit. Undersökningen är nu stängd.

En härlig helg tillönskas just dig!

Kommentarer

  1. Är lite intresserad av hur mycket mycket intäkter reklamen på din blogg genererar, du har ju trots allt ganska många läsare! Har precis lagt upp en egen blogg och är lite nyfiken på detta, huruvida det är lönt eller inte.
    Tack annars för en intressant blogg!

    SvaraRadera
  2. Hej Christian. Inte mycket. Det är knappast reklamintäkterna som driver mig att skriva. :)

    SvaraRadera
  3. :-)
    Lönt att ha reklam på sin sida eller inte menade jag, blev lite otydligt där!

    SvaraRadera
  4. Någon hundring till en kopp kaffe och en vetebulle blir det ibland. :)

    SvaraRadera
  5. Bra, då vet jag! Då avvaktar jag nog ett tag med reklamen, det finns tillräckligt ändå på andra ställen :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg