Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte. Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprak

Bra, Handelsbanken!

Så som kund hos Handelsbanken sedan ett antal år tillbaka så har jag beklagat mig över den mediokra internetbanken, bland annat. Göte var också en person jag var ganska trött på, samtidigt så gjorde jag en halv pudel på vägen.

Idag är jag dock mer nöjd. Jag och fru Penning lyckades med att blanda ihop dosor och inloggningskort vilket slutade med att mitt BankID gick i baklås. Suckade gjorde jag eftersom det var kväll. Inte kunde jag ana att Handelsbanken har telefonsupport dygnet runt.

Inte heller kunde jag ana att jag fick tala med någon efter två minuter i telefonkö, eller att den yngre dam jag fick prata med kunde sina saker och hjälpte mig tålmodigt och vänligt.

Jag ärar den som äras bör. Bra jobbat, Handelsbanken!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
intressant?

Kommentarer

 1. En sak som inte är bra med Handelsbanken är att dom har absolut sämsa räntorna på sin inlåningskonton.
  NISSE

  SvaraRadera
 2. Schysst service. Själv tycker jag dock fortfarande att där är en hel del att göra med deras Internetbank. Krävs rent för många klick för att komma åt olika funktioner.

  SvaraRadera
 3. Ja, räntorna är usla, minst sagt.
  Internetbanken är bättre nu men långt ifrån modern.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera här på bloggen, inget går upp emot en levande dialog. För att göra det så enkelt som möjligt men samtidigt bibehålla ett skydd mot anonymitetens nättroll krävs nu inloggning för att kommentera.
Kommentarer kräver registrering, exempelvis hos Blogger, Google, Yahoo, Wordpress eller annan OpenID-leverantör.
Håll en god ton i kommentarerna, respektera övriga kommentatorer och läsare samt håll er till ämnet. Brott mot svensk yttrandefrihet, hets mot folkgrupp, uppmaning till brott eller personliga detaljer om privatpersoner och uppenbar reklam kommer att raderas.
En del kommentarer identifieras automatiskt som spam och dyker därför inte upp förrän de avspammats. Ha tålamod!
I övrigt undviker jag att censurera så det är kommentatorns ansvar för innehållet som föreligger.

Populära inlägg