Fortsätt till huvudinnehåll

Utvald

Skeenden

Jag landar sällan. Mitt liv är i stort en färd i ständig flykt. Sällan finns tiden och förmågan samtidigt att tvinga korta bröstflås till djup magandning. Eller förvirrade, lätt förglömliga planeringsövningar till tankar som blott kan uppstå i en närvaro i nuet - då jag egentligen väljer att inte tänka alls. Sådant kan ske när jag är fri från jobbets krav och familjelivets agendapuls. Annars inte. Jag började fundera kring skeenden. Sådana som uppstår hela tiden ur intet. Ibland ett och ett men också i ett komplext parallellt mönster. Kanske en varm känsla på huden då solstrålar letar sig dit. Eller en insikt kring något som mitt undermedvetna bearbetat under lång tid. Ett fågelstreck precis i skymningen i en skog, vid en strand där molnen brinner i alla röda nyanser. Den kalla vinbärssaften mot gommen, sur och söt och torr på en gång. Ett leende från en okänd människa som jag känt hela livet. En melodi som har långt många fler toner. Sinnena är mina vänner hela vägen i en färgprak

En tvivelaktig natur

Jag fick ett påpekande från Herr Anonym (Fru Anonym?) att jag har fulannonser här på min sida, så som SMS-lån och fulkrediter. Och jag tackar för det påpekandet. Jag äger en barnslig förtjusning i att experimentera med min sida, så från och till är jag faktiskt lycklig att jag ännu inte lyckats med att ta sönder den. Jag har minsann funderat föga på vad jag har haft i annonserna.

Jag plockade minsann bort dessa raskt - för egentligen så är jag inte alls intresserad av att lura någon till att ta några dyra krediter.

Fast om jag ser det hela som ett socialt experiment, så tröstar jag mig med att ingen av mina bedyrade läsare varit så dum att han eller hon skaffat sig några sådana genom min försorg. Vilket i så fall är glädjande - jag kanske hjälpt till att dana karaktären hos några?

Nåväl, jag ska göra mitt bästa från denna stund att hålla sidan fri från ting som som inte korrelerar med min egen uppfattning om sund ekonomi. Bot och bättring på Per!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Mer om SMS-lån:

Kommentarer

Populära inlägg